Κλινικά αποδεδειγμένη περιποίηση για την υποστήριξη της ανοσίας του δέρματός σας

verdilab cutting edge

Το πρωτοποριακό μας σύμπλεγμα υπογραφών σε εκκρεμότητα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

Το δέρμα θεωρείται από καιρό μια στατική ασπίδα που χωρίζει το εξωτερικό από το εσωτερικό. Σήμερα όμως γνωρίζουμε ότι το δέρμα είναι κάτι περισσότερο από ένα φυσικό εμπόδιο. Το δέρμα είναι ένα ενεργό ανοσοποιητικό όργανο που αποκρούει τις εξωτερικές επιθέσεις και προστατεύει από τραυματισμούς, μικρόβια και διάφορους τύπους περιβαλλοντικών τοξινών. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρήσετε το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος για να εξασφαλίσετε μια υγιή κατάσταση του δέρματος και την όμορφη φυσική του εμφάνιση.

Το ImmunatuRNA είναι το πρώτο φυσικό σύμπλεγμα που ενισχύει τις ανοσοποιητικές ικανότητες του δέρματος. Βασίζεται σε 50 χρόνια επιστημονικής έρευνας και ανακαλύψεων που έγιναν από τον πατέρα της Victoria και ιδρυτή μας, καθηγητή Ανοσολογίας και Αλλεργολογίας, ο οποίος είναι και ο Επικεφαλής Επιστήμονάς μας. Είναι στο επίκεντρο της επαγγελματικής περιποίησης της VerdiLab, καθιστώντας το εξαιρετικά αποτελεσματικό και μοναδικό.

Από τι έχει δημιουργηθεί το ImmunatuRNA;

Το ImmunatuRNA είναι ένα εντελώς φυσικό σύμπλεγμα που τροφοδοτείται από τις μοναδικές ικανότητες του βασικού συστατικού του – του φυσικού RNA – να ενισχύει την έμφυτη ανοσία του δέρματος. Εκτεταμένες κλινικές μελέτες που έγιναν από τον πατέρα της Victoria σε περισσότερους από 10.000 ασθενείς με 30 διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων δερματικών διαταραχών, απέδειξαν την ικανότητά της να καταστέλλει την αναπαραγωγή μικροβίων στους ιστούς, να ενεργοποιεί την αντιβακτηριακή άμυνα και να αυξάνει την ικανότητα του σώματος να απομακρύνει τις τοξίνες. Εκτός από την επαναστατική ανακάλυψή του, του χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη σύνθεση φυσικού RNA από ζυμομύκητες.

Το φυσικό άλας νατρίου RNA που λαμβάνεται από ζυμομύκητες υποστηρίζει το σωστό επίπεδο των ανοσοκυττάρων στο δέρμα και το σωστό δίκτυο τους με κερατινοκύτταρα και ινοβλάστες. Αυτό ενισχύει την προστατευτική λειτουργία του δέρματος έναντι διαφόρων παθογόνων και τοξινών, μειώνει την υπερευαισθησία, υποστηρίζει το μικροβίωμα και επιταχύνει τις αναγεννητικές διαδικασίες.

Αγνά και φυσικά μόρια που λαμβάνονται από θαλάσσιο μικροπλαγκτόν από τις υδροθερμικές οπές βαθέων υδάτων με υψηλή βιοποικιλότητα στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό που έχουν μοναδικές ικανότητες να υποστηρίζουν την έμφυτη ανοσία του δέρματος, να διεγείρουν την ανανέωση του δέρματος και να μειώνουν την αντιδραστικότητα του δέρματος.

Φυσικά μόρια μεσαίου βάρους υαλουρονικού οξέος που λαμβάνονται με βιοτεχνολογία. Παρέχει ενεργοποίηση των κερατινοκυττάρων και του πολλαπλασιασμού των ινοβλαστών, επιταχύνει την κυτταρική αποκατάσταση και έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Καθαρό Θαλασσινό Νερό προέρχεται από τις ανερχόμενες περιοχές της Θάλασσας IROISE και του Ατλαντικού Ωκεανού, όπου, χάρη στα ισχυρά ρεύματα, η οξυγόνωση δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για εξαιρετική βιοποικιλότητα του οικοσυστήματος. Αυτό το συστατικό παρέχει 62 μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για τη ζωτικότητα και τη σωστή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος.

Αυτό το Σύστημα αποτελείται από μικροκάψουλες διπλής στοιβάδας φωσφολιπιδίων φυσικής προέλευσης, οι οποίες έχουν δομή παρόμοια με τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών. Αυτές οι μικροκάψουλες διατηρούν την ακεραιότητα των ευαίσθητων συστατικών του Signature Complex μας και αυξάνουν τη διείσδυσή τους στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Επιστημονικά δεδομένα του ImmunatuRNA;

Έχουμε πραγματοποιήσει εκτεταμένη έρευνα που δείχνει πόσο αποτελεσματικό είναι το Signature Complex μας. Συνεργικά φυσικά συστατικά του Signature Complex ImmunatuRNA μας ενισχύουν αισθητά τις φυσικές προστατευτικές ικανότητες του δέρματος, επιταχύνουν τις ικανότητες αναγέννησής του, παρέχουν προστασία από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες και υποστηρίζουν την καθυστέρηση των διαδικασιών κυτταρικής γήρανσης για να βελτιώσουν ορατά τη συνολική ποιότητα του δέρματος και να εκπληρώσουν την υγιή επιδερμίδα.

Επιβεβαιώθηκαν οι ικανότητες αναγέννησης του ImmunatuRNA μέσω σημαντικής διέγερσης του κυτταρικού πολλαπλασιασμού σε ανθρώπινους ινοβλάστες.

immunaturna-1

* Τα ληφθέντα αποτελέσματα υποβλήθηκαν σε στατιστική ανάλυση μέσω του Student test. Η διακύμανση σε σχέση με τον μη επεξεργασμένο μάρτυρα θεωρείται στατιστικά σημαντική για p<0,05.

Επιβεβαιώθηκαν οι τροφικές ιδιότητες με την αύξηση της ex novo σύνθεσης γλυκοζαμινογλυκανών (GaGs) σε ινοβλάστες του ανθρώπινου δέρματος.

immunaturna-2

* Τα ληφθέντα αποτελέσματα υποβλήθηκαν σε στατιστική ανάλυση μέσω του Student test. Η διακύμανση σε σχέση με τον μη επεξεργασμένο μάρτυρα θεωρείται στατιστικά σημαντική για p<0,05.

Επιβεβαιωμένη επιτάχυνση από το ImmunatuRNA των δυνατοτήτων αποκατάστασης του δέρματος μέσω της ενίσχυσης των διαδικασιών επούλωσης πληγών.

immunaturna-3

* Ο Πίνακας δείχνει την % μείωση της απόστασης μεταξύ των ορίων του τραύματος στην κυτταροκαλλιέργεια που έχει υποστεί αγωγή σε σύγκριση με τον μη επεξεργασμένο έλεγχο στο in vitro μοντέλο «επούλωσης πληγών».

Αποδεδειγμένη πολύ υψηλή προστατευτική αποτελεσματικότητα του ImmunatuRNA έναντι οξειδωτικής βλάβης στα ινοβλαστικά κύτταρα του δέρματος.

immunaturna-4

Το ImmunatuRNA εξασφαλίζει σημαντικά υψηλότερη βιωσιμότητα των ινοβλαστικών κυττάρων του δέρματος από το θετικό μάρτυρα (CTRl).

* Αποτελέσματα μετά από επαναλαμβανόμενη έκθεση 72 ωρών σε παράγοντα βλάβης (*p<0,05).

Αποδεδειγμένη αύξηση των επιπέδων Sirtuin-1 στους ινοβλάστες του δέρματος που προκαλείται από το ImmunatuRNA, υποδεικνύοντας την προστασία των κυττάρων και καθυστερώντας τα συμπτώματα γήρανσης των κυττάρων.

immunaturna-6

* Οι κυτταρικές καλλιέργειες που εκτέθηκαν σε παράγοντα βλάβης και υποβλήθηκαν σε αγωγή με ImmunatuRNA έδειξαν ένα επίπεδο Sirtuin-1 (ng/ml) σημαντικά υψηλότερο από το θετικό μάρτυρα (CTR+) μετά από 72 ώρες θεραπείας (*ρ<0,05) και επίσης συγκρίσιμο με τον αρνητικό έλεγχο.

Πώς δημιουργούμε τις φόρμουλες μας

Το ImmunatuRNA είναι ένα εντελώς φυσικό σύμπλεγμα που τροφοδοτείται από τις μοναδικές ικανότητες του βασικού συστατικού του – του φυσικού RNA – να ενισχύει την έμφυτη ανοσία του δέρματος. Εκτεταμένες κλινικές μελέτες που έγιναν από τον πατέρα της Victoria σε περισσότερους από 10.000 ασθενείς με 30 διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των δερματικών διαταραχών, απέδειξαν την ικανότητά της να καταστέλλει την αναπαραγωγή μικροβίων στους ιστούς, να ενεργοποιεί την αντιβακτηριακή άμυνα και να αυξάνει την ικανότητα του σώματος να απομακρύνει τις τοξίνες. Εκτός από την επαναστατική ανακάλυψή του, του χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη σύνθεση φυσικού RNA από ζυμομύκητες.