Ο Δημιουργός της VERDILAB

Δημιουργώντας τη VERDILAB, ήθελα να αποδείξω ότι ο συνδυασμός συνθέσεων ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και 100% ΦΥΣΙΚΩΝ συστατικών είναι εφικτός, όντας εξαιρετικά ασφαλής και αποτελεσματικός.

Victoria Neymann,
Founder & CEO of Verdilab, Medical Doctor

Ήθελα να δημιουργήσω προϊόντα περιποίησης που θα ήταν 100% φυσικά – χωρίς συνθετικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων αρωμάτων και συντηρητικών. Ήθελα να τα κάνω βιώσιμα, χρησιμοποιώντας μόνο συστατικά ηθικής προέλευσης και αποφεύγοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τα πλαστικά στις συσκευασίες – εμπνευσμένα από τις πράσινες αλλαγές που πρέπει όλοι μας να δεσμευτούμε για να σώσουμε τον πλανήτη μας από την κλιματική αλλαγή. Και ήθελα να τα κάνω εξαιρετικά αποτελεσματικά – προϊόντα που όχι μόνο σας κάνουν να νιώθετε καλά αλλά είναι και καλά για εσάς – για τα κύτταρα του δέρματός σας, για το σώμα σας και για το ανοσοποιητικό σας σύστημα – ειδικά καθώς το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανό μας, όχι αναφέρετε το κύριο εμπόδιο μας προς τον έξω κόσμο.

Η VERDILAB είναι το συμπέρασμα αυτών των προβληματισμών και η προσωπική μου συμβολή στη βελτίωση της υγείας του δέρματός μας και του πλανήτη μας.

Η VERDILAB είναι η 1η 100% φυσική ελβετική περιποίηση δέρματος, βασισμένη σε 50 χρόνια επιστημονικής έρευνας. Είναι φτιαγμένο για να αλλάξει το δέρμα και τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Ξεκίνησε με τον παππού μου, έναν μικροβιολόγο και έναν επιστήμονα αιχμής, ο οποίος ερεύνησε την ανοσολογία στην αρχή της εποχής αυτής της ιατρικής επιστήμης στη δεκαετία του 1960. Ανακάλυψε προηγουμένως άγνωστους μηχανισμούς ανοσολογικής ομοιόστασης (*Αν είστε περίεργοι για την ανακάλυψή του, καταχωρήθηκε ως «Το φαινόμενο της αναστολής της δραστηριότητας των αντισωμάτων»).

Ο Πατέρας μου, καθηγητής Ανοσολογίας και Αλλεργολογίας, ακολούθησε τα βήματά του και ανακάλυψε τη μοναδική ιδιότητα των φυσικών μορίων RNA να ενισχύουν την αναγέννηση των κυττάρων και την ικανότητα του σώματος να αποβάλλει τις τοξίνες ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Μέσα στις επόμενες πέντε δεκαετίες, η επαναστατική ανακάλυψή του στον τομέα της ανοσολογίας επικυρώθηκε μέσω κλινικών δοκιμών σε πάνω από 10.000 ασθενείς με 30 διαφορετικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών δερματικών διαταραχών. Του χορηγήθηκε επίσης δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη σύνθεση φυσικού RNA από μαγιά – τη μορφή που χρησιμοποιούμε στο Signature Complex μας.

Χρησιμοποιώντας την επαναστατική ανακάλυψη του πατέρα μου, η οποία βασίστηκε σε περισσότερα από 50 χρόνια επιστημονικής έρευνας, δημιούργησα ένα πρωτοποριακό σύμπλεγμα υπογραφών που εκκρεμεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που βασίζεται σε φυσικό RNA.
Η ομορφιά του είναι ότι είναι απολύτως φυσικό και φυσικά ισχυρό. Ενισχύει την αναγέννηση του δέρματος, ενεργοποιεί τις προστατευτικές ικανότητες του δέρματος και επιταχύνει την κυτταρική αποκατάσταση. Αυτές οι μοναδικές ιδιότητες του ImmunatuRNA® έχουν επιβεβαιωθεί από ελβετικά και ιταλικά ερευνητικά ινστιτούτα.
Έχει γίνει η επιστημονική καρδιά των καλλυντικών VERDILAB για την ενίσχυση της έμφυτης ανοσίας του δέρματός μας. Αυτή είναι μια θεμελιώδης προϋπόθεση για να δείχνει το δέρμα μας υγιές και όμορφο.

Όμως, το VERDILAB είναι πολύ περισσότερα από αυτό.

Τι είναι η VERDILAB

Το όνειρό μου –για να μην αναφέρουμε μια τεράστια πρόκληση– ήταν να δημιουργήσω όλα τα φυσικά, μη τοξικά και εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης χωρίς συνθετικές ή δυνητικά επιβλαβείς ουσίες – χωρίς parabens, φαινοξυαιθανόλη ή άλλα συνθετικά συντηρητικά, χωρίς συνθετικά αρώματα, χωρίς ζωικά συστατικά. γλυκόλες που προέρχονται από το πετρέλαιο, χωρίς ομάδες φθαλικών, θειικών, ακρυλικών, σιλικονών, μικροπλαστικών ή νανοπλαστικών, παράγωγων πετρελαίου, αλκοόλης ή πολλών άλλων που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται συνήθως στα καλλυντικά – για την υγεία του δέρματός μας και του πλανήτη μας.

Αντίθετα, έχουμε εμποτίσει φόρμουλες VERDILAB με μια τεράστια ποσότητα υψηλής ποιότητας ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελεσματικά και λειτουργούν συνεργιστικά. Οι φόρμουλες μας είναι υπερφορτισμένες με φυσικά οξέα, μικροστοιχεία, διάφορους τύπους εκχυλισμάτων φυκιών, φυτικά βλαστοκύτταρα, μια σειρά από εξαιρετικά σπάνια εκχυλίσματα θαλάσσιων φυτών και μέταλλα.

Τα καλλυντικά μας είναι άνυδρα, πράγμα που σημαίνει ότι αντί για νερό που χρησιμοποιείται τακτικά στα καλλυντικά ως διαλύτης, χρησιμοποιούμε ορό βιολογικών φυκών, ανθικά και φυτικά νερά που παρέχουν στο δέρμα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά. Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά αρώματα που είναι απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα. Όλα τα συντηρητικά στις φόρμουλες μας είναι για τρόφιμα και 100% φυσικής προέλευσης.

Το VERDILAB είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Δεν είναι μόνο εξαιρετικά ευχάριστο στη χρήση, αλλά ωφελεί επίσης τα κύτταρα του δέρματός σας και υποστηρίζει τη ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ του ΔΕΡΜΑΤΟΣ – για να το κάνει υγιές και όμορφο. Οι συνθέσεις μας είναι 100% φυσικές και καθαρές, ασφαλείς ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.